Skibussene til Kongsberg!

Publisert av den januar 5, 2016 i Nyheter | 0 kommentarer

Skibussene til Kongsberg!

Nå er romjula over og vi har begynt på 2016. Da begynner skibussene å kjøre fra rundt om på østlandet og hit til vårt skisenter.

MTBuss vil fortsette med sine ruter hver lørdag ut sesongen fra østfoldbyene, akershus og Drammen. Siste nytt: MTBuss starter opp med Vestfoldruta fra 16. januar. Hvis det meldes stor interesse vil det også vurderes ekstra busstur på søndager og i ferier. Skipakka koster 595 kroner og inkluderer transport tur/retur og dagskort i skisenteret. Påmelding og informasjon finnes her.

Magnus Reiser fortsetter også med alpinsekspressen denne sesongen. Denne ruta kjører fra Langesund, Porsgrunn, Skien og Siljan. Pakken inkluderer transport tur/retur og dagskort i skisenteret. Foreløpig er det begrenset med informasjon for hele sesongen, men det vil komme oppdateringer om dette tilbudet her.

Nettbuss har foreløpig sagt nei til å kjøre Vestfoldbyene denne sesongen, så vi jobber aktivt med å utarbeide en løsning til dette alternativet. Følg med på facebook og våre nettsider for oppdatert informasjon om skibussene. Vi jobber aktivt med dette nå.

Personvern