Sesongåpning fredag 11. november!

Publisert av den november 7, 2016 i Nyheter | 0 kommentarer

Sesongåpning fredag 11. november!

Vinteren er kommet til Kongsberg. Vi har fått ca 50 cm natursnø og snøkanonene har gått for fullt – døgnet rundt, siden kulda kom. Vi er derfor klare for å kjøre igang både stolheisen og skålheisen for publikum.

 

FREDAG 11. NOVEMBER:

Klokka 15.00 starter STOLHEISEN, og man kan kjøre Ormen Lange og Parken med parkheis. Det blir begrenset med elementer i parken til å begynne med, men vi lager så mye vi klarer!

Vi kjører oppstartspris på dagskortene! For bare 250,- kroner kan du kjøre så mye du vil, hele dagen.

Hvis du enda ikke har kjøpt deg skikkelig gear før vinteren klemmer vi til med oppstartstilbud i SkiShoppen også! Utvalgte varer selges til redusert pris! Stikk innom og ta en kikk når du er her oppe!

SkiKroa vil ikke åpne før i desember, men SkiKjelleren i første etasje vil holde åpent og stå for servering av mat & drikke frem til oppussingen er ferdig i andre etasje!

TIL ALLE MED SESONGKORT!

Alle som har forhåndsbestilt sesongkort kan komme å hente ut disse på vårt Pick-Up-Point i skiutleia. Dette vil være mulig fra og med åpning på fredag!

DET ER MULIG VI ÅPNER FOR AT MAN KAN HENTE SESONGKORT ALLEREDE TORSDAG ETTERMIDDAG/KVELD! FØLG MED HER ELLER PÅ FACEBOOK!

 

HELG

ÅPNINGSTIDER:

FREDAG 11.NOV : 15-21 ( T-krok og stolheis )

HELG 12-13 NOV: 10-16 ( T-krok og stolheis )

 

Åpningstider 14-18 Nov. Kommer snart!

VI MÅ PRIORITERE Å LAGE SNØ,FOR Å SIKRE EN GOD SESONG!

Husk 15 % rabatt på sesongkort ut måneden:-)

Klikk her for å handle kort i nettbutikken.

 

 

 

 

 

 

Personvern